به گزارش خبرنگار مهر، مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره منطقه ای سینمای جوانان ایران منطقه یک شامگاه چهارشنبه 26 اردیبهشت در مجتمع فرهنگی هنری اداره کل ارشاد لرستان با حضور معاون سینمایی وزیر ارشاد و مدیر عامل انجمن سینمای جوانان ایران و جمعی از مدیران فرهنگی و مسئولان لرستان برگزار شد.
مهندس محمدرضا جعفری جلوه در ابتدا در مورد برگزاری جشنواره های منطقه ای گفت: "جشنواره های منطقه ای دو فرصت هستند برای کشور، در وهله نخست مجالی برای بروز و ظهور فرهنگ و هویت ملی که ایرانی و اسلامی است و برگرفته از مناطق مختلف قومی و محلی و در وهله بعد فرصتی است برای جوانان که موثران فردا در عرصه فرهنگی و هنری هستند."
معاون سینمایی وزیر ارشاد در ادامه تاکید کرد: "اگر جوانان ما بتوانند به پشتوانه علمی و فرهنگی متصل شوند قدرتی مضاعف برای فردا خواهند داشت و این جشنواره ها مکانی است برای بروز چنین مسائلی. لرستان قلب زاگرس است، منطقه ای بسیار متنوع به لحاظ فرهنگی هنری و خطه یلان و پهلوانان. وظیفه مدیران سینمایی وزارت ارشاد است که راه را برای به ثمر نشستن تلاش جوانان هموار کند."
ناصر باکیده، مدیر عامل انجمن سینمای جوانان، نیز ضمن تشکر از زحمات برگزارکنندگان جشنواره منطقه ای گفت: "برگزاری جشنواره منطقه ای در سال اتحاد ملی باعث گرد هم آمدن فیلمسازان جوان و نقد و بررسی آثار آنها می شود که در نهایت آثار منتخب به جشنواره فیلم فجر راه پیدا می کند."
پس از سخنان دبیر جشنواره، در بخش دیگر مراسم از دو فیلمساز استان لرستان وحید موسائیان و ناصر ناصرپور تقدیر شد و بعد از پخش فیلمی کوتاه نوبت به اهدا جوایز و قرائت بیانیه هیئت داوران رسید.
بخش تحقیق و فیلمنامه: دو دیپلم افتخار به زین العابدین نصیری برای فیلم "مرد نمکی" و ناصر ناصرپور برای فیلم "ویزیت". تندیس، دیپلم افتخار و پنج میلیون ریال جایزه نقدی به الهام زرافشانی برای فیلم "قهوه تلخ".
بخش تدوین: لوح افتخار به علی شورورزی برای فیلم "شکلات" و ناصر ضمیری و مریم شاهپوری برای فیلم "جای دنج ماهی ها". تندیس، دیپلم افتخار و پنج میلیون ریال به ناصر ناصرپور برای فیلم "ویزیت".
بخش تصویربرداری: لوح افتخار به کاوه دباغ برای نورپردازی فیلم "جیاز" و رضا امن زاده برای کادربندی فیلم "دریاچه ارومیه". تندیس، دیپلم افتخار و پنج میلیون ریال جایزه نقدی به احسان غفوریان برای فیلم "زندگی و جنگ و دیگر هیچ".
بخش پیامبر اعظم (ص): تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و 10 میلیون ریال به صورت مشترک به فیلم های "چاووش" فرخ حنیفه نژاد و "آوای جاویدان" امرالله محمودی.
بخش چشم انداز سرزمین زیبای ما: لوح افتخار به فیلم های "ترانه ای برای دختر یهود" عباس عجم، "بلندای دور" پروین مرامی و "مرد نمکی" زین العابدین نصیری. تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و پنج میلیون ریال به فیلم "چهل سرور" اعظم مرادی.
بخش سینمای ملی (مستند): لوح افتخار به راضیه سراجی برای "سایه های سنگی". تندیس، لوح افتخار و پنج میلیون ریال جایزه نقدی به ناصر ناصرپور برای "مدرسه ما".
بخش سینمای ملی (تجربی): لوح افتخار به رضا امن زاده برای "دریاچه ارومیه". تندیس، لوح افتخار و چهار میلیون ریال به مهدی فرد قادری برای "تناوب".
بخش پویانمایی: لوح افتخار به سعید شاهپوری برای "راز نو". تندیس، لوح افتخار و پنج میلیون ریال به "من یک پلیس عاشقم" علی موسوی نژاد و محمد قاسمی.
بخش مجری طرح: لوح افتخار به دفتر کاشمر و دفتر خرم آباد. تندیس، لوح افتخار و شش میلیون ریال به خاطر مجموعه تولیدات دفتر انجمن سینمای جوانان دفتر مشهد.
جایزه بهترین فیلم جشنواره شامل تندیس، لوح افتخار و مبلغ هفت میلیون ریال جایزه نقدی به "جای دنج برای ماهی ها" به ناصر ضمیری. جایزه ویژه هیئت داوران شامل تندیس، دیپلم افتخار و پنج میلیون ریال به خاطر هدایت درست و کارگردانی سنجیده به آمنه نوری برای فیلم "صندلی بدون بلیت".
همچنین تندیس ویژه اداره کل ارشاد استان لرستان به پدر شهیدان فطروس تعلق گرفت. از سوی معاونت امور سینمایی مبلغ یکصد میلیون ریال کمک نقدی به دفتر انجمن خرم آباد و مبلغ هفتاد میلیون ریال به دفتر بروجرد اهدا شد.
نظر شما